over mij

Mijn naam is Zoë ter Braake. Vanaf jongs af aan ben ik al gek op alles wat leeft. Ik ben dan ook op erg vroege leeftijd begonnen met paardrijden en tot op de dag van vandaag haal ik nog veel plezier uit het rijden met mijn connemara pony Dustin. Ik heb Dustin gekregen voor mijn tiende verjaardag van mijn ouders. Op dit moment rijd ik Dustin in het L dressuur, en ben ik van plan om hem nog vele jaren door te rijden en nog vele wedstrijden met hem te gaan rijden. 

 Sinds de dag dat ik Dustin heb was ik bezig met het maken van foto’s van hem. In die tijd deed ik dit met mijn telefoon. Tot dat ik me bedacht dat het eigenlijk wel heel leuk zou zijn om echt mooie foto’s van hem te kunnen maken. Ik ben toen online gaan zoeken en kwam uit bij de Canon 1200d, waarvoor ik ben begonnen te sparen. Toen ik eenmaal het geld bij elkaar  gespaard had, heb ik hem gelijk gekocht. Vanaf het moment dat ik hem binnenkreeg was ik onafscheidbaar van mijn camera. Van het maken van foto’s van Dustin tot natuurfotografie. Ik deed het allemaal met veel plezier. ook begon ik met het maken van foto’s van onze honden. 

Ik heb drie superleuke honden. onze oudste hond heet Boyd. Boyd is een 8 jarige bordercollie. Dan hebben we Boy, onze 7 jarige bordercollie. En nee, die namen zijn niet per opzet zo gekozen. Wij hebben Boy gekregen toen hij 4 jaar oud was. en last but not least hebben we mijn eigen hond Jacky. En ja, je kunt het wel raden, Jacky is een Jack Russel van 5 jaar oud. 

voor mij is een goede foto anders dan de rest. Voor mij is een goede foto een foto waar je bijna kan voelen wat er op het moment van het maken gebeurde. En ik doe mijn best dit na te streven. 

Op dit moment ben ik hard bezig mijn naam als fotografe op te bouwen. Dit is niet altijd makkelijk en ik zal jullie dan ook meenemen in de weg tot succesvol fotografe. Ik ben veel om me heen aan het kijken voor verschillende fotografie studies en kunst academies. En een ding is tenminste zeker, ik wil door als fotograaf!